Saturday, 16 May 2015

Monster's Crazy Crunchy mengiurkan! ♥


Assalamualaikum! :)

FD kena publish entri ni on last Monday, 3rd May 2015. Tapi busy baru start keje, sampai takde masa langsung. Ni baru dapat update. Maaf ye ST :(



2 jar Monster's Crazy Crunchy (MCC) versi Rainbow
And again, sepatutnya 3 tapi bagi kat adik satu 1 jar kat Terengganu. Oh ya, I'm at Sri Damansara now. Tak tinggal kat Terengganu dah. Ihiks! Tu nanti cerita kat next entry kalau ada masa, okay? No focus on this yummy snacks! :p


Sampai tertunggang terbalik kau jar coklat ni. Ihiks!
Sebelum nak menjamu selera, kita kena rendam jar ni dalam air panas ye anak anak. Biar coklat dia cair dulu. Make sure rendam tang kepala dia tu sebab coklat kat atas. Bukan dibawah. Selama ni orang lain makan dia pi rendam kat bontot, bukan kepala. Nasib baik lah rendam dengan air panas, dia punya bahang ke atas, cair la coklat tu.
Rendam 5 hingga 10 minit je, lepas tu kau boleh hadap lah coklat tu sorang sorang kalau kau jenis hantu coklat. Macam FD ni ha. Makan sorang sorang :p


Lepas 10 minit gitu, ini lah yang jadi. Coklat cair, dah sedia untuk digaul.


Senang nak gaul sebab rainbow tu kecik kecik. Serious tak tipu k. Lagi senang dari yang crunchy putih putih yang biasa orang lain guna tu.


Bila dah kacau kacau tu, seronok tengok coklat. Sexyyyy ♥


Tergoda ke tidak? Tipu lah kalau tak geram tengok coklat ni :p

Muka excited, kot? Haha! I dont know how to describe depan camera k. Tapi memang seriously sedap gilaaaaaaa! I bet korang taknak share dengan adik adik kot kalau dapat ni :p sebab takut diorang habiskan. But sharing is caring, kan? >,<


 Makan sambil tengok tv. Memang sedap dan rangup k MCC ni. Rugi gila kalau korang tak borong banyak banyak. Boleh buat stok atau korang nak jadi agent pun boleh. Nanti FD share nombor hotline untuk MCC ni k?

Monster's Crazy Crunchy
YUMMY - CRUNCHY - SEXY
Memang kena betul dengan ayat dia tu tau!


Kepada yang berminat untuk dapatkan MCC yang super duper sedap ni, boleh contact di hotline
WhatsApp 013 889 0044
https://www.facebook.com/CrazyCrunchyOfficial
https://instagram.com/crazycrunchyofficial


Siap bawak bekal 1 jar pegi office okayyy :p

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur





{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com