Giveaway By Mamaniza.com

Author : Fatin Diana Label :

Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy

CPUV Oktober 2014

Author : Fatin Diana Label :

Assalamualaikum



Bulan Oktober dapat banyak CPUV, tapi earning sikit sikit je :p kumpul semua tu dapat lah 2 atau 3 ringgit kot. But still alhamdulillah :)
Sebulan ada 9 CPUV. Blogger lain pun FD tengok macam ramai jugak dapat CPUV banyak2 ni. Bukan selalu Nuffnang baik hati nak bagi CPUV banyak banyak ni kan ;)

Kempen:
RHB Now
SME Micro Finance
Zurich Insurance Contest
Zurich Insurance Contest
Win a 3 Days 2 Night Trip
Win a 3 Days 2 Night Trip
Musee Platinum Tokyo
Kasi App Campaign
Proton PCC

Thank you so much! ♥