Monday, 27 July 2015

Its my birthday!


Assalamualaikum :)

This week gila best. Asyik orang belanja makan je. Tak dapat nak diet. Kah! Diet sangat. Makan pun hentam je apa yang ada. Hadiah dapat awal pulak tu.

Last 2 weeks, member kasi try Infused Double Power. Yang ni FD cerita kat entri lain, okay? Lepas dapat try that supplement, member belanja makan pulak.

Kaw Kaw Burger, Kota Damansara
Lan belanja last week. Gilo sedap okay. Kenyang sangat makan sorang. Daging tebal. Lepas tu minum air kelapa gelas besar. Lepas makan memang tersandar terus lah. Tak larat nak bangun. Yang ni Burger Daging Bacon. Pegh! Nak menaip ni pun telan air liuq baq hang! HAHAHA! eh terima kasih Lan. Lain kali belanja lah lagi ye. Wiwiwiwi! :p



Hadiah dengan kek ni pulak Jan bagi petang semalam. Kek coklat sedap. Satu lagi tu taktau apa rasa. Macam pelik. Tak kena dengan tekak. Eh complain pulak. Over tau! xD and thanks untuk rantai tu ye. Mentang magician. Bwek!




Cake blackforest chocolate, dari kawan baik. Wardah. Japgi makan yang ni sebab siang tadi terlalu kenyang. Ramai nau nak belanja. Hihi :p geram dengan strawberry tu xD
Kalau agak tak kenal diorang (Lan, Jan, Wardah), refer entri ni semula #throwback :p

Yang bawah ni pulak surprise dari officemate

Pergi toilet sekejap je, tengok tengok ada paperbag ni dengan coklat Beryl's. Tak sangka pulak dapat hadiah walaupun setiap birthday staff diorang akan celebrate. So I thought maybe just this. Takde surprise lain.

Lepas tuuuuu, nak dekat pukul 4 petang. Fish suruh ambik paper dia print kat printer luar. So FD pun keluar nak ambik. Tengok tengok paper tulis Happy birthday. Eh eh? Terkejut jugak sebenarnya. Lost kejap time tu. HAHA!


SURPRISE!
Fish cakap ice cream cake. And I was like, seriously?!!! Hahaha! Seronok okay dah lah cake coklat, siap ada strawberry kat atas. Lepas tu kek aiskrim. Sape tak suka? Fats fats fats! Pedulikkan diet. Hentam aje. Rugi kalau tak menikmati. Hihi :p

Ummppp! Yummy! :p

Syamira and Fieza. Yang pakai spek tu lah Fish. Bos kecik FD. Hihi! >,<

Balik keje member nak belanja makan lagi. Argh! Rezeki betul harini, Terima kasih semua untuk harini. Sayang korang! Hugs and kisses :* :*

Sunday, 26 July 2015

Last day Ramadhan with family ♥


Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, sempat jugak merasa puasa and iftar with family. Spend a quality times with loves one :) maklum lah, dah duduk jauh dengan family ni, nak jugak lah family ada sekali time Ramadhan. Hihi. Lain tau dia punya rasa tu. Best :')


4 beranak jenjalan kat One Utama,
cari kasut raya dan cuci mata. Ihiks! xD


Khusyuk betul abah baca Terima Kasih Si Babi Hutan karya Lepat


Ini lah family saya ^.^
Tapi adik lelaki takde. Dia break pukul 8 malam. Kesian tak dapat join


Silly faces with Sarah >,<

Thats all for this entry. Hihi
Bye! :)

Eh selamat hari raya uolls! ♥