Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman

Author : Fatin Diana Label :

Assalamualaikum :)

http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-januari-2015-by-syira.html
klik banner

Special untuk anda?

RM10 x3 [Eymasu]
RM10 x1 [Salahuddin]
Bloglist Januari hingga Jun x10 [Syira]
Bookmarks LE x3[Amanina]
Novel x2 [Syahir] Masker Savee x1 [Syahoney.Kitty]
Lotion Mistine + fridge magnet india x1 [Nanakimie]
Sepasang Blouse dan Skirt Lycra x1 [Rosniwati]
Topup RM10 x1 [Puteri]
Topup 10 x1 [Syahoney.Kitty]
Topup celcom RM10 x1 [Syira]
Topup RM10 x3 [Aida]
1 TOP REFERRAL

RM20 x1 [Papaglamz]


Mula :16 Januari 2015
Tamat : 30 Januari 2015 jam 6:00 am

WAHDAH Delight Choco Rice ♥

Author : Fatin Diana Label :

Assalamualaikum! :)

Lama rasanya tak update blog. Kinda busy lately. Ini pun nasib baik ada masa nak update tau. Kite curi curi masa sikit sebab nak kenalkan korang dengan product local orang kite. Kena lah support product Malaysia, kan? ;)
Sekarang ni femes dengan chocolate with bubble rice dalam jar. Ala ala nyumnyum tu. Betul tak? Betul tak? Mesti dah macam macam brand korang dah cuba. Ikut tekak memasing lah kan mana satu yang best. Tapi kat sini, FD nak kenalkan korang Choco Rice under WAHDAH Delight punya.
Yes, this brand still new. Benda baru lah orang kite jenis suka mencuba, kan? So FD nak korang cuba choco rice WAHDAH Delight. Confirm nak lagi! :D

Large jar

Cara-cara penyediaan choco rice:
- Masukkan air panas di dalam bekas
- Rendam Choco Rice di dalam bekas berisi air panas
- Biarkan Choco Rice selama 5 minit sehingga coklat cair
- Sedia untuk dimakan!

Korang boleh makan ngap macam tu terus atau letak atas roti dan lipat dua. Sedap! Sebab kalau makan dengan roti, takde lah rasa macam payah nau nak kunyah bubble rice tu. Coklat dia SEDAP BAK HANG! Dapat pulak yang jar besar. Nak kongsi pun macam berat hati je. Pi beli sendiri, ngap sensorang. Memang puas hati lah, kan? Hihi! :D

WAHDAH Delight sedang mencari Rakan Niaga di seluruh Malaysia bagi penjualan Choco Rice.
So, boleh lah korang tolong kembangkan bisnes WAHDAH Delight ni. Biar ada banyak ejen atau stokis kat setiap negeri. Lagi senang kalau ada yang nak beli, tak payah nak pos bagai. Jumpa je terus atau letak kat mana mana kedai. Banyak cara marketing tau ;)

KEISTIMEWAAN PRODUK WAHDAH DELIGHT (CHOCO RICE) :
- Produk baru yang menggegarkan pasaran online
- Keenakan yang tiada tandingan
- Pembelian berulang
- Permintaan tinggi

KEISTIMEWAAN MENJADI RAKAN NIAGA WAHDAH DELIGHT :
- Setiap rakan niaga akan diberikan no. id tersendiri
- PERCUMA bahan promosi bagi Rakan Niaga yang AKTIF
- Maklumat anda akan disiarkan di majalah, media dan setiap medium pemasaran kami
- Mendapat hadiah bulanan / tahunan yang menarik bagi Rakan Niaga yang PALING TINGGI JUALAN
- Akan dibimbing cara-cara pemasaran dan bagaimana untuk melariskan produk
- Pertanyaan tanpa had

Nampak tak kelebihan jadi agent or stokis WAHDAH Delight? Dah lah dapat untung, dapat hadiah pulak tu kalau dapat sale paling tinggi. Dont worry, confirm laku punya! Sebab orang Malaysia kan memang suka coklat tak kira yang kanak-kanak, remaja, dewasa, atau pun yang dah berusia >,< dapat pulak bimbingan cara nak lariskan produk kasi laku.


WAHDAH Delight sedang melancarkan
PROMOSI SET COMBO CHOCO RICE
dengan harga RM28 / 3 jar (berlainan saiz). 
Harga telah termasuk dengan penghantaran.
Promosi sah pada 17 Jan - 31 Jan 2015.

CEPAT CEPAT GRAB OFFER GILA MURAH NI!
Bukan selalu tau WAHDAH Delight buat promo macam ni.


Untuk info lebih lanjut, boleh tengok website dibawah:
Instagram : WAHDAH Delight Official
Facebook : www.facebook.com/WAHDAHDelightOfficial
Laman Web : www.WAHDAHDelight.com
Hotline : 016 – 772 4594