Awesome Giveaway Part 2

Author : Fatin Diana Label :




Syarat syarat :
1. Follow blog, Twitter, Instagram, like fanpage, klik iklan, dan komen entri sponsor. *tak ikut syarat, tak masuk dalam list. so please be honest!*
2. Buat satu entri "Awesome Giveaway part 2 by FatinDiana".
3. Copy banner dan paste di entri. Jangan lupa backlink ke entri ini.
4. Submit link diruang komen. Takkan layan sebarang penyertaan di cbox.

Follow blog
http://raarocherr.blogspot.com/http://ilyaizzaty.blogspot.com/
http://ierahluvie.blogspot.com/http://nursyazlia.blogspot.com/
http://sayasyiera.blogspot.com | http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/
http://lollista.blogspot.com/
*klik iklan Nuffnang di blog FD dan sponsor*

Like fanpage
 


Follow Twitter


Follow Instagram
Instagram Instagram Instagram Instagram
Instagram Instagram Instagram Instagram


Komen entri di blog
Coretan Mambang

Klik iklan: *TUNGGU HABIS LOADING. ADA REKOD*
  


Hadiah:
Cash RM20 x 2
Novel Imam Mudaku Romantik x 1
Starlight x 1
Tshirt I AM x 1
Printed shawl + bawal x 1
Bawal Satin x 1
Album gambar x 3
Topup RM10 x 2
Topup RM5 x 4
Pepero Almond x 1
Blouse x 1
MAC Eyeliner Waterproof x 1

Tarikh tamat: 9 May 14

Senarai Peserta Awesome Giveaway part 2 by FatinDiana

Bila family ber'selfie'

Author : Fatin Diana Label :

Assalamualaikum semua!

Dah lama rasanya tak share gambar family dalam blog ni. Asyik dengan niaga je, hmm. Kesian blog agak terabai. Tapi korang tetap datang singgah blog ni, kan? Terharu FD ��

Dalam entri ni nak bagitau pasal barang baru, ada jugak selit gambar family. Tapi tak banyaklah sebab ni gambar nak testing barang baru je :p

Kesian abah baru balik keje, dah kena bawak semua keluar sebab ada customer nak COD monopod and Radiance Signature petang tadi. Yang ada hal tu sorang, tapi yang ikut 1 family. Cuma Darlina je lah yang tak ikut. Stay kat rumah je :D


Mirul - Sarah - FD


Pink itu MESTI!

FD punya monopod warna pink and shutter for ios / iphone warna pink ^_^

Sekarang ni FD tengah buat promosi. Sampai 3 petang esok je and payment must be made before 3pm! 


Monopod
Colour: blue, black, pink
Price: RM35 SM / RM40 SS
Normal price: RM40 SM / RM45 SS

Shutter for ios / iPhone
Colour: blue, pink, green

Shutter for Android
Colour: white, blue, yellow, orange, pink

Promo price: RM25 SM / RM30 SS
Normal price: RM30 SM / RM35 SS

Kepada yang berminat, boleh contact FD
WhatsApp / SMS / WeChat: 0142771924
Email: ftndiana@ymail.com