Satu game?

Author : Fatin Diana Label :

Game apa? Cuba baca dialog kat bawah ni

Haa, faham en? Aku jumpa ayat ni kat FB kawan adik aku. Hiraukan je la siapa dia. Focus kat dialog tu je. Hm, sedih en. Kalau bf aku ajak main game macam tu, aku taknak. Confirm menangis gila² nanti. Eee! Sedih gila ah! Baca banyak kali pun still emo. Tak tau la pada korang macam mana en. Kot takde perasaan :p

#perasan tak aku punya blog ni dah berubah sikit. hihi :'D

Bye! :)

3 comments:

Raisya Haris said...

Sedih :'(

Dianaa said...

Kann :(

tenku butang said...

hihihi.. game ni memang menyiksakan kan