Malas,

Author : Fatin Diana Label :

Assalamualaikum reader,
akhir-akhir ni mood aku tak stabil. Ergh, macam-macam masalah la yang ada. Geram betul aku. Bila aku takde mood, jangan la pulak nak tegur aku kat IM or apa-apa je. Nanti kena macam ni,

Haa, nampak tak? Aku akan reply pendek-pendek je. Itu menunjukkan yang aku sangat malas nak layan orang. Lagi-lagi orang yang aku tak kenal. Aku rasa orang tu pun macam dah fedup nak chat dengan aku. Really sorry. But lagi satu perangai aku ni, aku tak suka chat dengan orang yang tak pakai gambar dia yang sebenar. Rasa macam borak dengan encik Anon pula, sebab tu aku tak suka.

Untuk yang pakai gambar merepek-merepek macam tulis ayat pelik or gambar benda pelik-pelik, aku layan macam nak taknak. Aku memang tak bape berkenan borak dengan orang yang macam tu. So faham faham je la kalau ada yang pakai gambar macam tu, then aku tak bape layan sangat. Memang aku sombong dengan setengah orang, tapi bukannya sombong nak mampus. Padahal aku ni jenis pendiam. Tak banyak bunyi. Lain la kalau dah lama kenal.

Okay la, tu je aku nak merepek. Ngehehe :D
P/s : suka makan Twisties? Klik >SINI<

Bye! ;)

4 comments:

Apeach Blogspot said...

Takut sudah nak tegur. Lgpun bru knl kan. Apeach tegur di blog2 ni sajala.Apapun,jgnlah bad mood slalu.nanti cpt tua ^.^

Dianaa said...

@Apeach Blogspot; haha chill Apeach. Diana bukannya marah tiba2. orang brbudi, kita kena la brbahasa. teheee :3

Uncle Jonni said...

hakhakhak... tanya seketul... jawab seketul...
huhuhuhu...

rileks2 beb... jgn stress2... huhuhu

Dianaa said...

@Uncle Jonni; heee, tak stress dah :3