Segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup

Author : Fatin Diana Label :

Assalamualaikum reader,
Rasanya dah lama tak join segmen, hihi :D last segmen yang aku join, Februari yang lepas. Lama dah rasanya. Hihi :D so harini nak join segmen.

Aku rasa segmen ni menarik sebab sambil kita blogwalking and follow blog, mana tau kot boleh dapat topup. Ngehehee xD menarik kan segmen ni? So tunggu apa lagi. Jom la kita meriahkan segmen Cik Buaya ni :3


Bye! ;)

20 comments:

Azura @ cik buaya said...

ok mekaseh sudi join :) cik buaya dah follow sni nntkn update senarai blogger yang join segmen ni then leh start follow memolow smbil kita tgok spe menang topup nnt :)

Dianaa said...

@Azura @ cik buaya; sama2 :D okay, nanti Diana terjah :D

Pecinta pink^^ said...

salam ..singgah melawat dri segmen same,,jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html thanx(^_^)

Dianaa said...

@Pecinta pink^^; hihi, nanti Diana datang singgah k ;)

Mrs.BuduBilis said...

salam..
singgah sini dari segmen yang sama.salam kenal

jgn lupa datang n follow blog sy k ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Dianaa said...

@Mrs.BuduBilis; okayy :)

Ini Kisah Tia said...

done follow u :)
datang dari segmen yang sama hokeh ..

http://www.inikisahtia.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Narumi hayashida said...

salam,dtg dri segmen yg sama...done follow,follow me back:)
http://chocolatelove196.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Dianaa said...

@Ini Kisah Tia; thanks Tia :D

Dianaa said...

@Narumi hayashida; I will :)

miss suzukura alinenamakue said...

bw here
segmen yg same
http://akudankamoo.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html
follow me

Dianaa said...

@miss suzukura alinenamakue; hee okay :D

Fara Chew said...

dtg dr segmen yg sama..
done follow u..
http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Dianaa said...

@Fara Chew; thank youu :D

hawa said...

#1485 :^^ datang blogwalking kat sini sambil follow xd Dari segmen yang sama :) http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Dianaa said...

@hawa; hee, thank you. nanti D terjah blog Hawa semula :D

Eira Shamiera said...

dtg dari segmen yang sama..done follow awak..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Dianaa said...

@Eira Shamiera; thank you :)

waniey20~ said...

datang dari segmen yang sama :P

done Follow u, hit me back yup >,<

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Dianaa said...

@waniey20~; hee thanks :D