Abadikan kenangan anda dengan Printcious!

by - June 02, 2018


Assalamualaikum 😊

Last few month FD ada bercuti dengan suami kat Pulau Perhentian. Banyak sangat gambar yang kitorang ambik masa bercuti tu. Lepas dah balik tu, jadi terfikir. Macam nak print gambar, tapi kat mana? Haa bukan gambar macam album tu tau. Tapi FD print atas ceramic tiles.

Abadikan kenangan anda dengan Printcious!

FD ambik size 25cm x 20cm. Agak besar jugak. Harga untuk ceramic tiles ni RM57.70 tau. Korang boleh add on frame kalau nak. Extra charges RM52.90 untuk frame.
Yang tongkat hitam tu free of charge je 😎

Berat sangat tau ceramic tiles ni. Btw printing dia cantik sangat. Kualiti yang bagus. Suami FD pun suka ceramic tiles gambar kami ni. Thank you so much Printcious for making this beautiful ceramic tiles.


Selain dari print gambar kami bercuti, FD ada buat surprise untuk kawan baik FD jugak. Saje suka suka nak buat surprise. Bukan birthday ke apa ke, hehe.

Abadikan kenangan anda dengan Printcious!
Seronok kawan FD dapat mug tu. Biar semangat sikit pagi pagi nak sarapan tu kan 🙈 positive vibes gitchuuuuu. Hehe.

Abadikan kenangan anda dengan Printcious!
FD hadiahkan kawan baik FD mug dengan keychain. Simple je, tak fancy mana. Yang penting kawan kite suka dengan hadiah kite yang ikhlas ni. Alhamdulillah 😊


You guys boleh cuba tengok tengok kat link bawah ni kalau berminat nak tempah hadiah yang unik untuk tersayang tau 😉

https://www.printcious.com/my
https://www.facebook.com/printcious/

You May Also Like

2 comments