Serum Dr Beau membantu masalah kulit kering!

by - July 24, 2019


Assalamualaikum!

FD ada masalah kulit kering. Dapat tau jenis kulit pun masa buat analisis kat spa. Cek kulit je lah tapi tak ambik pun pakej rawatan 😋 dah macam macam produk FD cuba dan akhirnya jumpa produk yang sesuai dengan FD; DR Beau Pure Natural Skin Oil.


Packaging dalam bekas kecil dan mengandungi 30 soft gel didalam. Cukup penggunaan untuk sebulan.

Serum Dr Beau sangat sesuai untuk kulit wanita Asia, dan semua jenis kulit. Tak kira lah masalah kulit kering ke, berminyak ke. Even kulit sensitif pun sesuai tau. Sebab bahan semuanya semulajadi. Tekstur yang tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit. Bau pun harum dan wangi semulajadi. Betul betul rasa fresh dan relax pakai serum ni.



Bahan bahan dalam Serum Dr Beau:
Vitamin E - untuk merawat kulit.
Rosehip Oil - membantu melembutkan, melembapkan dan menjaga kesihatan kulit.
Argan Oil - mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering.
Almond Oil - merawat sel kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka.
Apricot Kernel Oil - ianya ringan dan menyerap dengan cepat. Berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya pada kulit sensitif. Kaya dengan vitamin A, C dan E yang melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan dan kerosakan daripada matahari.
Wheat Germ Oil - kaya dengan vitamin A, D dan E, protein dan mineral.
Evening Primrose Oil - mengandungi asid lemak Omega 3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.

FD dah guna hampir seminggu!

Cara menggunakan Serum Dr Beau

Sapu serum Dr Beau lepas dah cuci muka. Pastikan kulit betul betul dah kering ya. Koyak soft gel kat hujung, picit dan sapu dimuka. Gosok biar sampai meresap betul ke dalam kulit kita.
Lepas settle sapu serum Dr Beau. baru lah boleh mula sapu makeup atau apa apa skincare routine harian korang.


Testimoni pengguna Serum Dr Beau;
Image may contain: 1 person, smiling, text and close-up
Image may contain: 3 people, people smiling, close-up and text
Image may contain: 2 people, people smiling, close-up
Image may contain: 1 personImage may contain: 1 person, smiling, standing and suit
Artis pun guna serum Dr Beau tauu! Sebab tu kulit sihat dan bersih.

Pada yang berminat nak dapatkan serum Dr Beau, boleh klik link di bawah atau contact terus HQ. Nombor telefon dah sedia kat bawah ni.
Website: http://teja.com.my/product/dr-beau/
Fanpage: https://www.facebook.com/drbeaumalaysia
Instagram: https://www.instagram.com/drbeau_official/
No tel: 016-963 3443

You May Also Like

8 comments

  1. Ingin naikkan seri wajah boleh lihat di sini https://profhariz.com/naikkan-seri-wajah-dengan-7-petua-hilangkan-jerawat-yang-berkesan/

    ReplyDelete
  2. mek pun pakai gak. memang cantik makeup.

    ReplyDelete