KurDing Bantu Atasi Masalah Berat Badan

by - March 28, 2021

Assalamualaikum dan haiii!


Mesti ramai yang nakkkk sangat kurus tapi tu lah, susah nak control makan. Nak senam pun tak konsisten. Dengan banyak benda nak kena handle lagi lagi yang bekerja ni. Kalau surirumah ni mungkin keluar jugak la peluh hari hari duk buat keje kat rumah sambil jaga anak lagi 😆

Pastu kena pulak jenis macam FD ni, nak jaga kulit muka pun kejap rajin kejap malas. Eh kuat betul lah penyakit malas ni, camne eh nak kasi hilang M ni 😂 tapii nasib baik lah FD jumpa produk yang kena jugak lah dengan tekak ni. Memang sedap dan kenyang. Dan tak menganggu penyusuan baby.

Manfaat Kur'Ding:
KURDING MEMBANTU UOLLS 
• Membuang toxin dalam badan (detox)
• Mencantikkan kulit
• Mencerahkan kulit
• Meningkatkn energy/memberi tenaga.
• Membantu prosess pencernaan
• Menurunkn nafsu makan
• Mengenyangkan lebih kurang 4 hingga 5 jam
• Membantu proses pereputan lemak dan kolestrol
• Mengatasi masalah diabetis
• Melancarkn pembuangn air kecil dan besar
• Atasi masalah sembelit!
• Menurunkan tahap kolestrol
• Melembapkan kulit
• Mengempiskan perut
• Meningkatkan memori



Kur'Ding Coffee:
• Menurunkan berat badan seawal satu sachet (testimoni proven)
• Mengurangkan selera makan
• Melawaskan sistem pembuangan
• Membuang lemak berlebihan
• Mencerah dan mencantikkan kulit
• Memberikan tenaga yang maksima seharian
• Membersihkan toksin dalam badan
• Berfungsi sebagai detoks
• Mengandungi bijirin untuk mengenyangkan sehingga 8 jam

Cara minum KurDing COFFEE
• minum pada waktu pagi. Bancuh 1 sachet bersama 120ml air panas. Kalau tak suka tekstur pekat, boleh bancuh dengan 190ml air ye. Pastikan minum setengah jam sebelum sarapan pagi dalam keadaan perut kosong! Tolong alert:
-berfungsi untuk mengeyangkan perut, menguruskan badan, mengawal selera makan. clear toxin dalam badan.
• selepas setengah jam baru boleh breakfast.



Kur'Ding Chocolate:
• Mengatasi masalah sembelit
• Menaikkan metabolisme badan
• Membantu menguruskan badan

Cara minum KurDing CHOCO:
• Minum pada waktu malam kerana ia berfungsi untuk melawaskan dan membuang makanan harian yang kita makan. Clear TOXIN dalam badan dan singkirkan lemak. Minum sebelum tidur ya!
• Bancuh 1sachet dengan air panas. Boleh letak ais kalau nak minum sejuk.
• Berfungsi 8-9jam. Selepas minum akan membuang dengan lawasnya. InsyaAllah. So boleh bajet mase kalau sesiapa yang bekerja

TIPS KURUS
• PENIMBANG
wajib ade penimbang. Sebelum, semasa dan selamanya guna timbang yang sama ya. Jangan sekejap guna yang Mydin, sekejap yang Giant 🤣 sebab setiap penimbang tak sama. Timbang berat sebetulnya adalah selepas membuang  dan sebelum makan dan minum apa apa pun. Sebab itu adalah timbangan yang tepat. AWAL PAGI. So sebelum start pastikan timbang dulu baru lah minum air KURDING.
• MAKAN NASI ikut portion sedikit. Nasi segenggam. SUKU SUKU SEPARUH. Lebihkan sayur ulam ulaman dan lauk. Sebelum makan, minum air suam dulu. Sebab bila dah minum akan rasa kenyang dan makan pun akan jadi berkurang.
• MAKAN BUAH buahan kalau rasa lapar. Terutamanya epal hijau. Boleh makan buah tembikai jugak sebelum makan nasi sebab buah tembikai akan buat kita cepat kenyang. 
• Jangan tak makan langsung pulak tau. Wajib makan! Sebab kekadang ade orang yang bila tak makan nasi, metabolisme dia jatuh. So that bila metabolism rendah, memang susah nak kurus. 
• WAJIB minum air 3liter sehari. WAJIB ade botol sorang satu ya! Kalau boleh botol 1LITER ke atas. Ni jadual awak perlu ikut kalau nak disiplin. Pagi 1liter 7 pagi hingga 11pagi, petang 1liter lagi dari pukul 12 tengahari hingga 5 petang, malam pulak 1liter pukul 6petang sampai lah 10 malam. Disarankan minum air suam.Tak digalakkan minum ais ya. Kalau boleh skip dulu ais. Kata nak kurus kannn.
• SENAMAN
Nak turunkan berat badan harus keluarkan peluh. Kemas rumah dan kekal aktif sepanjang hari.

WARNING
Pastikan makan malam sebelum pukul 8 malam ya. Set mind nak kurus tak boleh makan lewat nanti makanan tak susah nak hadam bila kita tidur lepas makan!
Makan yang ringan2 je la. Salad ke sedap jugak. Kalau nak makan nasi pastikan ikut portion.

PANTANG LARANG
CAFFIEN,AIR GAS,AIR KELAPA
Untuk baru nk comsume elakkan dulu ya.AIR MANIS DAN AIS pun silalah bertaubat.hehe Kurangkan yaa.

JANGAN STRESS! Relax2 je, jangan terlalu obses bila tak turun berat tak loss inci awak akan stress. Bila stress, metabolism pun turun. Badan kita lain2 ya. Positif dan diet sihat insyaAllah.
PASTIKAN TIDUR YANG CUKUP. INSYAALLAH FOLLOW THE FLOW and you will get the best result !
GOOD LUCK!


HARGA
• TRIAL PACK RM18 
2 choco 2 cofffe

• RM39/box
• RM78 per set (2box)
10 sachet per box
OFFER RM69 je awak untuk 1 set. Jimat RM9

Harga tidak termasuk kos penghantaran.
Penghantaran seluruh Malaysia dan COD sekitar Kuala Terengganu

Contact:

Antara testimoni customer yang mengamalkan Kur'Ding


You May Also Like

2 comments