Kekal segar dan wangi dengan Safi Hijabista Bodycare

by - July 06, 2021

Assalamualaikum


Sebagai hijabista, banyak perkara yang kite kena jaga selain penjagaan rambut. Ada sesetengah produk tak sesuai sebab kite ni pakai pun bertutup habis, dengan bertudung lagi. Mujur lah Safi ada produk untuk bodycare.

Safi Hijabista Bodycare adalah rangkaian penjagaan badan yang pertama berasa dipasaran yang direka khas untuk keselesaan Hijabista di Malaysia. Jenama ini menawarkan tuntutan fungsi yang kuat dalam deodoran, losyen badan & lengan, dan losyen gel. Produk Safi Hijabista adalah dirumuskan dengan 7 Pro Action & Scent Care Technology untuk Hijabista moden untuk kekal yakin dan segar & kelihatan hebat di mana sahaja.

Apa yang hebat sangat tentang formulasi 7 Pro Action & Scent Care Technology ni?
• Anti Bacterial
• Anti Odour
• Anti Sweat
• Anti Skin Stress
• Anti Irritation
• Anti Stains
• Anti Stickiness

Selain itu, Safi Hijabista Bodycare;
☺ Ianya bukan setakat buatkan pengguna rasa segar je tau, tapi ia juga mempunyai bau yang wangi.
☺ Diuji secara klinikal dan dermatologi.
☺ Bebas paraben, alkohol, pewarna, dan tidak diuji pada haiwan.
☺ Formulasi yang ringan dan menyegarkan, tidak melekit dan penyerapan yang pantas.

Safi Hijabista Bodycare Antibacterial Deodorant Roll On
Fungsi antibakteria yang memberikan kesan perlindungan dan penjagaan kulit;
• perlindungan 48jam 
• mudah diluncurkan (roll)

Terdapat dalam 3 variants:
• Healthy White – Apricot & Pearl Powder
• Dry Fresh – Aloe Vera & Cucumber
• Soft & Smooth – Shea Butter & Almond Oil

Safi Hijabista Bodycare Antibacterial Deodorant Spray
Fungsi antibakteria yang memberikan kesan perlindungan dan penjagaan kulit;
• perlindungan 48 jam
• mudah kering

Terdapat dalam 3 variants:
• Healthy White – Apricot & Pearl Powder
• Dry Fresh – Aloe Vera & Cucumber
• Soft & Smooth – Shea Butter & Almond Oil

Safi Hijabista Bodycare Soothing Gel
Gel ringan yang menghidrasikan kulit dengan penggunaan pelbagai fungsi
• 100% Natural Actives
• formulasi ringan yang menyegarkan
• tidak melekit dan penyerapan yang cepat

Terdapat dalam 2 variants:
• 100% Natural Aloe Vera – Soothes, Refreshes &
Hydrates Skin
• 100% Natural Pomegranate – Soothes, Refreshes and
Brightens Skin

Safi Hijabista Bodycare Aqua Gel Lotion
Gel ringan yang menghidrasikan kulit dengan penggunaan pelbagai fungsi
• formulasi ringan yang menyegarkan
• tidak melekit dan penyerapan yang cepat

Terdapat dalam 2 variants:
• Soothing Fresh (Aloe Vera) – Soothes & Calms Skin
• Radiant Fresh (Pomegranate) – Repairs & Brightens
Skin


Haaa Safi ada buat peraduan Momen Yakin #HijaBoleh sepanjang bulan Julai ni tau. Macam mana caranya?
Peserta perlu kongsikan gambar sewaktu mereka aktif dan yakin dengan cara yang kreatif dan upload di Instagram. Hadiah paling gempak yang Safi tawarkan adalah iPhone 12 dan banyak lagi! Jangan lepaskan peluang anda!

Instagram: @SAFIMalaysia

You May Also Like

8 comments

  1. Waw menariklah produk terbaharu hijabista bodycare ni nak try guna jugalah mesti wangi

    ReplyDelete
  2. bestnya safi ada bodycare.. nk beli la spray deodoran tu.. mst wangi bau dia

    ReplyDelete
  3. Kak pun suka guna produk Safi, npknya Safi ada produk baru hijabista tentu menarik

    ReplyDelete
  4. Waaa, bestnya rangkaian Bodycare Safi Hijabista ni. Everyday feeling wangi2 and bersih.

    ReplyDelete
  5. Bagus safi ada keluaran utk wanita berhijab tp dlm mse sama boleh berstylo juga

    ReplyDelete
  6. Semua wangi produk safi bodycare ni. Sis paling suka lotion delima tu.

    ReplyDelete
  7. Deodorant sgt penting utk kekal wangi kam

    ReplyDelete
  8. This Safi Hijabsta bodycare kit memang complete dan bagus untuk penjagaan diri

    ReplyDelete